🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

Borniak Koldrøgnings Adapter

599,00 DKK

På lager - Leveringstid: 1-3 hverdage

Brug din Borniak røgeovn til koldrøgning med denne koldrøgnings adapter der passer på modellerne fra Borniak.
Koldrøgnings adapteren kan også monteres i din egen hjemmebyggede ovn. Så skal der blot bores et 100 mm hul i røgeovnen hvor flex slangen kan monteres i.

Få fuld udnyttelse og nyd f.eks. koldrøget bacon, fisk eller vildtkød med denn rygeteknik.

Incl 2 meter flex-slange til at forbinde koldrøgnings boksen med rygeovnen.

Anbefalet sammen med:

Lægges i kurven sammen med produktet

Kold røgning/rygning sikrer nye smagsoplevelser.
Adapteren til koldrøgning er en glimrende løsning til alle, der ønsker at prøve denne metode i sin Borniak røgeovn eller i sin egen hjemmebyggede røgeovn.
Kold rygning foregår ved en temperatur på maks 25C. Røgningen tager fra flere timer og helt op til mage uger (dog bør røgede varer ikke være i røg hele tiden, men have en pause hvor røgen har tid til at sætte sig).

Adapteren passer til både UW-70 og UW-150 røgeovnene fra Borniak

Røggeneratoren i din Borniak røgeovn er normalt placeret på siden af selve røgkammeret, og med den varmeudvikling fra selve brænderen er det ikke muligt at holde temperaturen under de 25 grader når røggeneratoren er placeret der. Derfor skal du bruge en koldrøgnings adapter som denne.
Adapteren til din UW-70 eller UW-150 tillader temperaturen at blive reduceret til betingelserne for koldrøgning (1-25C).
Røggeneratoren placeres på Adapteren og bliver forbundet med røgkammeret ved hjælp af en spiror-slange. Længden af slangen skal være mellem 1,2-2m.

Specielt designede fødder sikrer stabilitet i strukturen, og takket være en skuffe kan du let fjerne aske produceret under generatorens afbrænding.  Tilslutningsdiameter: 100 mm

Produktdata:

 Dimensioner (L x B x H) 240 mm x 250 mm x 288 mm
Slangediameter 100 mm
Størrelse på levering 250/250/350 mm
Vægt 1kg