Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Grill og Røg » Røgflis til rygning af svinekød, 650 g
  • rygeflis til svinekød bacon
  • røgflis
  • rygeflis i rygeovn
  • rygeflis til svinekød bacon
  • røgflis
  • rygeflis i rygeovn

Røgflis til rygning af svinekød, 650 g

DKK 34,95

Flisblanding udviklet specielt til svinekød. Posen idenholder 650 gram.

Antal
- +
Produktbeskrivelse
  • Til rygning og grillning - træflisen her er fremragende til både små og store røgovne, og du kan også bruge det til grillning af kød.
  • En perfekt blanding til svinekød - den specielt udvalgte blanding af træflis gør at røget eller grillet svinekød får en unik smag, aroma og farve.
  • Til røggeneratorer - den universelle side af træflis gør dem velegnede til brug i røggeneratorer med luftpumpe, som blandt andet muliggør koldrøgning.
  • 100% bøg og elletræ
  • Garanti for en perfekt røgning - den rette flis er grundlaget for smagen af et godt ​​røget produkt.


Afhængigt af det produkt du skal have røget er det nødvendigt at vælge den rigtige type flis. De bedste effekter opnås ved at bruge blandinger af træflis der er tilpasset til det der skal røges..

Hvis du spekulerede på, hvilken type træflis der er bedst til at ryge eller grille svinekød, behøver du ikke spekulere længere. Vi har forberedt en specielt udvalgt blanding af træflis, der passer rigtig godt til røgedsvinekød. Få en unik smag og aroma samt en smuk farve. Træflisen afgiver en optimal røgmængde takket være et korrekt lavt fugtindhold på under 11%.


Sådan bruges flisen:

•     Rygning: Afhængigt af hvilken type røgeovn du har til rådighed, skal du placere træflisen på en bakke beregnet til dette formål eller omkring et glødende ildsted eller et varmelegeme - placer aldrig flisen direkte på varmekilden, da de brændes straks derefter. Skal du aligevel gøre dette, så skal flisen gøres våd først.
•     Grilning: anbring et to centimeter tykt lag flis rundt om det glødende trækul - læg ikke fliserne direkte på trækulet, da det brænder med det samme. Grillen skal dækkes umiddelbart efter, at maden er anbragt på risten. Grilltid - fra 10 til 30 minutter (afhængigt af kødtype og størrelse).
•     Rygning / grillning med en røggenerator: Brug flisen i overensstemmelse med manualen, der er vedlagt generatoren.

Dosering:

mængden af ​​træflis, der skal bruges, afhænger af, hvilken slags effekt du vil opnå og af typen og - især - størrelsen på din røgeovn, grill eller røggenerator.

Træflisen skal opbevares tørt.
Emballage: 650 g
Klasse: (6-8 mm)
Ingredienser: flis fra træ af bøge og elletræ

Røgflis til rygning af svinekød, 650 g blev omtalt i...
Røgflis til rygning af svinekød, 650 g
DKK 34,95
Andre købte