Flisblanding udviklet specielt til svinekød. Posen idenholder 650 gram.
Afhængigt af det produkt du skal have røget er det nødvendigt at vælge den rigtige type flis. De bedste effekter opnås ved at bruge blandinger af træflis der er tilpasset til det der skal røges..
Hvis du spekulerede på, hvilken type træflis der er bedst til at ryge eller grille svinekød, behøver du ikke spekulere længere. Vi har forberedt en specielt udvalgt blanding af træflis, der passer rigtig godt til røgedsvinekød. Få en unik smag og aroma samt en smuk farve. Træflisen afgiver en optimal røgmængde takket være et korrekt lavt fugtindhold på under 11%.
Sådan bruges flisen:
• Rygning: Afhængigt af hvilken type røgeovn du har til rådighed, skal du placere træflisen på en bakke beregnet til dette formål eller omkring et glødende ildsted eller et varmelegeme - placer aldrig flisen direkte på varmekilden, da de brændes straks derefter. Skal du aligevel gøre dette, så skal flisen gøres våd først.
• Grilning: anbring et to centimeter tykt lag flis rundt om det glødende trækul - læg ikke fliserne direkte på trækulet, da det brænder med det samme. Grillen skal dækkes umiddelbart efter, at maden er anbragt på risten. Grilltid - fra 10 til 30 minutter (afhængigt af kødtype og størrelse).
• Rygning / grillning med en røggenerator: Brug flisen i overensstemmelse med manualen, der er vedlagt generatoren.
Dosering:
mængden af træflis, der skal bruges, afhænger af, hvilken slags effekt du vil opnå og af typen og - især - størrelsen på din røgeovn, grill eller røggenerator.
Træflisen skal opbevares tørt.
Emballage: 650 g
Klasse: (6-8 mm)
Ingredienser: flis fra træ af bøge og elletræ