Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.

Sous vide poser

Sous vide poser er plastikposer som er velegnede til Sous vide madlavning. Se det store udvalg her

Sous vide poser gør madlavningen let

Hvis du har en sous vide maskine, så kender du helt sikkert ti hvad der skal bruges. Men det kan jo være at du indtil nu har brugt fryseposer, eller de poser som kødet er solgt i når du skal lave sous vide madlavning.
Nu er du så måske kommet skrittet videre og vil bruge rigtige sous vide poser, og det er en god idé. For udover at de er produceret til at kunne holde til varmen i sous vide badet i lang tid, så er de også nemme at bruge. Sous vide poser, også kendt som Vakuumposer, skal bruges sammen med en vakuumpakker. Og så er det nemt bare at pakke din aftensmad ned i en sous vide pose og så suge vakuum i den.

Sous vide poser skal være godkendte

Der er mange der sælger vakuumposer. Og mange som tror at deres vakuumposer er godkendte som sous vide poser. Men sagen er en anden; Sous vide er et relativt nyt begreb indenfor madlavning, og derfor har plast industrien ikke helt rette sig til endnu i forhold til de tests de laver på poserne når de skal godkendes til varmepåvirkning. Hvoir man i gamle dage blot brugte vakuumposer til højest "hot-fill" - altså fylde varme fødevarer i for derefter at køle hurtigt at, så bruges poserne i dag til at være ved konstant høje temperaturer i mange timer når man tilbereder sous vide.
De poser du finder her på siden er selvfølgelig testet og godkendte til lige netop Sous vide madlavning. Så hold øjnene åbne hvis du ser poser andre steder der fremstår som Sous vide poser. Det kan snyde!

Billige sous vide poser kan sagtens være gode

Selvom de sous vide poser du finder her på siden er billige, så betyder det ikke at de er dårlige. Faktisk tvært imod. Vores sous vide poser er 100 my tykke, og er derfor i den kraftige ende at sous vide poser når man sammeligner hvad der er på markedet. Grunden til at vi kan være så biullige er at vi selv får produceret vores poser direkte på fabrikken. Der er derfor ingen mellemled som skal tjene penge på poserne inden vi sælger til dig. Det kan vi gøre fordi vi sælger så mange sous vide poser, hvor andre forretninger sælger lidt af mange ting - så sælger vi i stedet meget af lidt. For din skyld.

100 poser i hver pakke

Alle vores sous vide poser er pakket i 100 styks pakker, så du har til lang tid. På den måde holder vi priserne nede, og du har masser af de poser som lige netop du har brug for. Alle poserne er lukkede i 3 af siderne med en sikker 9mm svejsning, og er klar til at få fyldt mad i i toppen hvorefter der kan vakuummeres og posesvejses tæt med din vakuumpakker.

Fås også som vakuumpose ruller

Sous vide poserne fås også som endeløse ruller, så du selv kan klippe af i den ønskede længde. Det er smart til dig som sous vide'r mange forskellige ting og gerne vil have fleksibiliteten fra endeløse ruller. Vi har dem i flere bredder, og alle ruller er  6 meter lange.