Traeger

Traeger Pillegrills - Intelligente grills til træpiller

Grill som en ekspert


Få fingrene i en Traeger pillegrill fra den lækre Trager serie, som giver dig mulighed for at grille på en helt ny måde. Her hos os er vi vilde med Trager og har udvalgt vores personlige grillfavoritter, som vi ved giver dig den ultimative grillfornøjelse. Det har resulteret i et godt varieret udvalg af stilrene grille i oldschool stil. Grillene er multifunktionelle med forskellige unikke features som giver dig en helt særlig grilloplevelse. For eksempel kan du vælge en grill med Wifi signal (Traeger WiFire), og med en app kan du styre grillens temperatur, mens du sidder og får en pilsner med vennerne. Dette giver dig mulighed for at være den sociale grillmester til dit næste grillparty. Med de lukkede pillegrills kan du grille det lækreste barbecue kød i al slags vejr. Kødet bliver ekstra lækkert og saftigt med de mange funktioner grillene har at byde på og er utroligt enkle at styre.

Traeger pillegrill: Gourmet behøver ikke være svært

Her på hjemmesiden har vi gjort os umage for at udvælge en række Traeger-produkter, som henvender sig til dig, der elsker at grille, og som går op i, at det udstyr og tilbehør, du bruger, er i højeste kvalitet. Med en Traeger pillegrill får du ikke bare en super grill, du får en grill med en masse fede funktioner, der hjælper dig som grillmester igennem en hyggelig aften med venner og familie.

Amerikansk håndværk og kvalitet

Manden, der har lagt navn til brandet, hedder Joe Traeger og kommer fra Oregon i USA. Joe Traeger var en grillentusiast, og han opfandt pillegrillen i 1985, fordi han savnede et alternativ til gasgrillen. Pillegrillen er altså et resultat af Joe Traegers passion for at grille.

Her hos Foodfreaks er vi ellevilde med Traeger pillegrill og tilbehør, og vi vil gerne give dig muligheden for at udforske denne helt nye måde at grille på.

 

Traeger grillen fyres med træpiller, som giver maden en autentisk smag af røg. Der findes flere varianter af træpiller med forskellige effekter. F.eks. kan man få træpiller, der har smag af kirsebær, og som giver et lækkert pift til dit kød.

 

Du skal ikke være nervøs for, at det bliver for dyrt med træpilleforbruget. Forbruget af træpiller svarer til et almindeligt gasforbrug, og forbruget af el svarer ca. til en varmluftsovn de første minutter, og herefter svarer det ca. til forbruget af en lyspære. Og så får du den helt unikke røgsmag, som ikke opnås ved brugen af andre grill.

 

Høj sikkerhed og let at anvende

Sæt grillen i stikkontakten, fyld træpillerne i pilletanken og indstil temperaturen – så enkelt er det. Traeger grill er sikker at bruge, og den har ikke en farlig opflamning, så selvom du bor i lejlighed og/eller har små børn, kan du roligt anvende den. Derudover er den superlet at rengøre, da du bare kan køre den over med støvsuger.

 

Traeger pillegrill giver dig tid til det vigtige ved en grillaften

Traeger pillegrill har en række super fede funktioner, som giver dig tid til prioritere nærværet og hyggen med familie og venner. Med Traegers egen app, som passer både til Android og Apple produkter, kan du justere temperaturen eller slukke for grillen, når maden er færdig.

 

Med Traeger grill kan du altså både være den bedste grillmester og have tid til at være social med dine gæster. Med Traeger App kan du desuden udveksle opskrifter og gode råd med andre passionerede grillmestre.

 

Det bedste udvalg til dig

Her på siden er der er noget for enhver smag. Med Traeger grill kan du finde en grill, der passer til dine behov og dit budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi sælger ikke noget, vi ikke selv har afprøvet. Vores udvalg er ikke kæmpestort, men til gengæld er det nøje udvalgt af grillentusiaster, så du får det bedste Traeger udstyr på markedet. Traeger pillegrill giver en jævn varmefordeling, mulighed for at styre temperaturen og en fantastisk og unik aromatisk røgsmag. Derudover får du med Treager grill mulighed for at kaste dig ud i andre tilberedningsmetoder som f.eks. at stege, brase, røge eller bage. Med en grill og tilbehør fra Traeger kan du altså invitere venner og familie på en madoplevelse, de aldrig glemmer.

Masser af funktioner til den kræsne grillmester

Pillegrillene gør det utroligt let at lave fantastisk lækker mad og du kan hurtigt blive kendt som den bedste grillmester på vejen. Du starter bare med at sætte temperaturen på grillen og så er du hurtigt igang. Med grillenes særlige funktioner til at justere på små detaljer mens man griller, bliver det let at grille som en gourmetkok. Grillene er så lette at håndtere, at du sagtens kan sidde og slappe af og underholde selskabet imens du griller. Skulle der opstå en fejl (som der helst ikke skulle gøre ;-)), er Traeger også effektive. Modellerne med WiFi registrerer selv fejlen, sender fejlmeddelelse og snart er reservedelene på vej med posten. Hvis du vælger Pro versionen får du en unik grill med en fiks lille skorsten, der sørger for cirkulering af gammel og ny røg. Grillen er rå og oldschool, med et sprødt og blæret hammerlakeret look.

Glæd dig til du kan begynde at lege med din nye Traeger grill!