Prøv den populære mel fra Caputo Friske pizzaingredienser direkte fra Italien Fede stjerner på Trustpilot!
Friske pizzaingredienser direkte fra Italien
Forsiden » Grill og Røg » Traeger » Traeger Saucer og Rubs

Uanset hvad du laver på din grill så har vi et krydderi til det. Så er det bare op til dig om det skal gnides på med rub's, eller smøres med en af de lækre marinader. Uanset metoden, så vil sagerne her gøre din mad ustyrligt lækker...

Find din favorit Traeger sauce og krydderiblanding

Med det her udvalg kan du helt sikkert finde din favorit til netop den udskæring du har lyst til. Traeger har lavet BBQ marinader og krydderier til alle typer kød. Så om du er til fulg eller fisk. Ko eller gris. Eller alt der imellem, så skal Traeger nok have en der får tænderne til at løbe i vand. Prøv selv, og find din faste makker ved grillen.

Køb flere - spar mere. Altid på tilbud.

Vi har valgt at alle saucer og rubs kan købes med mængderabat. Så der er altid tilbud på bbq marinade og krydderi når du tager 3 stk af en variant. For vi ved at det kan gribe om sig når man først har smagt de her lækre blandinger. Tilbudet kan desværre kun bruges på 3 stk af samme variant, så man kan ikke mikse blandt de forskellige smage. Det arbejder vi på at kunne tilbyde. I vores fysiske showroom er det selvfølgelig muligt at mikse lige så tosset man vil. Der skal vi ikke tage hensyn til tosset teknik.

De Bedste BBQ Saucer og Rubs til hele grilleriet!

Find din egen favorit Traeger-smag og lad det hygge sig på grillen med din favorit udskæring af kød. Uanset hvordan du bruger din BBQ sauce, om du dypper, slasker, søler, pjasker eller drikker det, så er vi helt sikre på at du nok skal finde din yndlings grill sauce.
Eller find den bedste BBQ Rub til dine low n' slow spareribs eller brisket. Der er nok at vælge imellem og en ting er sikkert - Traeger er hverken gået på kompromis med kvaliteten eller smagen.
Som Traeger siger - God til alt, Fantastisk til noget!

Designet og udviklet af Gelinde.dk