Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Prismatch Altid den bedste pris!
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot

Sous Vide Vakuumposer og Vakuumruller

Køb professionelle vakuumposer og ruller til opbevaring af dine madvarer. Hele FoodFreaks’ udvalg er testet og godkendt, og kan både holde til 90° grader, frys og køl. På den måde kan du bruge dem til ethvert behov du måtte have. Ønsker du for eksempel at pakke madvarer til fryseren mens de stadig er varme, kan det her lade sig gøre, uden at beskadige hverken vakuumindpakningen eller maden. Hos FoodFreaks får du Danmarks absolut billigste priser på vakuum poser og ruller, og kan hurtig få styr på din madopbevaring. Vi har flere forskellige størrelser, så du både kan fryse resterne fra mormors fødselsdag ned eller have retterne til grillaftenen med drengene klar. Du kan med fordel fryse dine hjemmelavede pølser ned med denne indpakning, som sikrer at de holder sig friske og lækre i længere tid uden frost og rim skader. Poserne forlænger nemlig holdbarheden på dine fødevarer med op til 6 gange. På denne måde sparer du faktisk penge ved at investere i disse poser, da du slipper for unødvendig madspild, og samtidig holder hele familien sund og rask.

✅ Godkendt til 90 grader

✅ Tykke poser, 90 my

✅ Stort udvalg

✅ Passer til de fleste vakuumpakkere

Undgå madspild og bevar madens kvalitet med vakuumposer

En af de store fordele ved vakuumposer er, at maden holder længere. Maden fordærves af mikroorganismer, men disse mikroorganismer skal bruge ilt for at overleve. Med en vakuumpose fjernes ilten fra omgivelserne, og mikroorganismerne dør. Derfor forlænges madvarernes levetid, hvis du pakker dem ind i vakuumposer. Dette er både godt for miljøet og for pengepungen, da du med madposer smider mindre mad ud og dermed undgår madspild.

Perfekte til nedfrosset mad og storindkøb

Vakuumposer er perfekte, hvis du ofte køber stort ind. Der er mange penge at spare ved at købe store mængder af tilbudsvarer hjem. Men desværre bliver maden ofte for gammel, eller den spises for hurtigt. Med vakuumposer kan du inddele maden i portioner, der passer til husstandens madbehov.

Hvis du prøver at tabe dig, ved du sandsynligvis også, hvor svært det er at spise den korrekte portion. Med vakuumposer kan du inddele maden i daglige portioner, så du altid ved, hvor meget mad du må spise uden at overskride dit daglige kalorieindtag.

Vakuumposer er også perfekte, hvis du har en lille fryser. Alle vakuumpakkede madvarer fylder mindre, og derfor får du mere plads i fryseren, når du vakuumpakker maden. Herudover er vakuumpakkede madvarer også lettere at tø op. Vakuumposer sørger for, at maden, der nedfryses, holder sig frisk, og ved at fjerne ilten er du sikker på, at der ikke går nogen vitaminer og proteiner tabt, når du nedfryser maden.

Vakuumposer af høj kvalitet

Her hos Foodfreaks går vi op i, at vores produkter er af god kvalitet. Her er vores vakuumposer selvfølgelig ingen undtagelse. Vi har valgt ikke at have 100 forskellige varer, som du skal bladre igennem, da vi kun vælger produkter af høj kvalitet. Derfor er du altid sikker på, at vores vakuumposer er miljøvenlige og sikre at benytte.

Bliv klar til at opleve alle fordelene ved at benytte vakuumposer allerede i dag – find vakuumposer her.

 

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 8.00-20.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv