Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Udgivet d. 03-06-2019 13:22

Opskrift på Grillpølser med færdigblanding

2 timer
1-10 pers.

Der er bare noget særligt ved at producere sin egen mad. Og grillpølser er ikke en undtagelse. Faktisk er det slet ikke så svært hvis ellers man har det rigtige udstyr og de rette ingredienser til rådighed.

Med en færdigblandet pølseblanding kan vi godt love at det kommer til at køre som smurt, og inden du får set dig om er du byens ukronede konge af grillpølserne.

 

Ingredienser

Råvarer:

3,5 kg Flæskekød 14-16 %

2,0 kg Snitter 

2,0 kg Oksekød 18-20% 

2,5 liter Isvand 

100 gram Nitritsalt (eller alm) 

0,900 Grillpølse blanding 

Total: 11 kg

Fremgangsmåde

Arbejdsgang: Flæskekød, snitter og oksekød hakkes gennem 3-4 mm skiven hver for sig. Flæskekødet æltes sammen med salt, isvand og krydderier til en god blanding er opnået.
Derefter tilsættes oksekødet og til slut de hakkede snitter og der æltes til den ønskede grovhed er opnået

Stopning: Farsen stoppes i f.eks lammetarme kaliber 22-24 mm eller svinetarme kaliber 24-26 mm på din pølsestopper. Afdrejes i passende størrelser. Pølserne hænges på røgstokke uden at berøre hinanden.

Tørring: Pølserne tørres ved 65˚C i ca. 20 min

Røgning: Pølserne røges i varm røg ved 65-70˚C i ca. 40 min eller til den ønskede farve er opnået

Kogning: Pølserne koges ved 80˚C til en kernetemperatur på 78˚C. Derefter afkøles pølserne i koldt vand i ca. 10 min.

Pølserne kan fint fryses ned i passende portioner så der kan tages en pakke eller 2 op når der skal grilles. Hvis du fryser pølserne ned i vakuumposer kan de holde sig længere fordi de ikke får rimfrost fra fryseren.

Find ingredienser her

Kryds de ingredienser af, du ønsker at smide i kurven. Klik på "Køb valgte" under produkterne, når du har valgt dem du skal bruge.

Grundblanding til din egen Grillpølse
DKK 131,19
Nitritsalt 0,6%, 1000 gram
DKK 20,00
Udsolgt
I alt
DKK 131,19