🏖 FoodFreaks holder sommerferie i uge 30. Ordrer afsendes d. 29/7.

Opskrift på Grillpølser med færdigblanding

03-06-2019

Råvarer:
3,5 kg Flæskekød 14-16 % 
2,0 kg Snitter 
2,0 kg Oksekød 18-20% 
2,5 liter Isvand 
100 gram Nitritsalt (eller alm) 
0,900 Grillpølse blanding 
Total: 11 kg

Arbejdsgang:
Flæskekød, snitter og oksekød hakkes gennem 3-4 mm skiven hver for sig. Flæskekødet æltes sammen med salt, isvand og krydderier til en god blanding er opnået. Derefter tilsættes oksekødet og til slut de hakkede snitter og der æltes til den ønskede grovhed er opnået

Stopning:
Farsen stoppes i f.eks lammetarme kaliber 22-24 mm eller svinetarme kaliber24-26 mm. Afdrejes i passende størrelser.
Pølserne hænges på røgstokke uden at berøre hinanden.

Tørring:
Pølserne tørres ved 65˚C i ca. 20 min

Røgning:
Pølserne røges i varm røg ved 65-70˚C i ca. 40 min eller til den ønskede farve er opnået

Kogning:
Pølserne koges ved 80˚C til en kernetemperatur på 78˚C. Derefter afkøles pølserne i koldt vand i ca. 10 min.

Rigtig god fornøjelse.