S kroge kan bruges til det meste i din røgeovn. Hæng kød, fisk og pølser op med S krogene her i 3mm rustfri.
Tilføj til kurv med...
Drejekrog, 5 stk
Ofte købt sammen med S kroge, store, 5 stk
DKK 59,95
Dreje kroge bruges primært til ophængning af fisk men kan også bruges til andre røgvarer. Dreje kroge sikrer at produktet hænger godt og sikkert og i den position du ønsker, da røgvaren nærmest bliver “låst” i positionen med krogens udformning.
5 stk asymmetriske Kroge til ophængning af kød til tørring og/eller røgning.
Krogene er asymmetrisk “S” formet og kan bruges alsidigt i din røgeovn.
Krogen er lavet således, at den store del af krogen er i produktet og den lille del hænges på ophængsstangen/tværstangen. Dette muliggør bedre udnyttelse af rummet i vores røgeovn.
Dobbelt kroge bruges primært til ophængning af fisk men de virker også perfekt med kød som skinke eller brystflæsk/bacon. Dobbelt kroge sikrer at produktet hænger sikkert og i den position du ønsker.
Dobbelt kroge bruges primært til ophængning af fisk men de virker også perfekt med kød som skinke eller brystflæsk/bacon. Dobbelt kroge sikrer at produktet hænger sikkert og i den position du ønsker.
1 kg Nitritsalt 0,6% til brug ved konservering af kød og fremstilling af koldrøgede pølser. Nitritsalt giver det færdige produkt en flot rødlig farve og forhindrer desuden pølseforgiftning.
Hvor meget nitritsalt du skal bruge afhænger af den opskrift du følger. Men typisk blandes nitritsalt med 50% normalt fint køkkensalt.
På vores pølseblandinger fremgår det hvor meget nitritsalt der skal bruges.
Sæk med 50 liter bøge røgsmuld svarende til 15 kg. Bøgesmulden er til koldrøgning og går ofte under handelsnavnet DT64/S24 og B2/5. Den her type smuld bliver brugt af rigtig mange professionelle samt hobby røgere til at lave delikat koldrøget fisk, kød og meget andet. Røgsmulden er til koldrøgning som foregår ved under 25 grader og oftest i mange timer. En af de ting mange ofte koldrøger er bacon eller røget mørbrad eller fisk. Med 50 liter fint røgesmuld har du røgmel nok til mange timers røgning uanset om du stabler dit røgsmuld op eller bruger en af de smarte røglabyrinter. Det er derfor den absolut mest økonomiske måde at røge på ved at købe sit røgesmuld i en sæk. Røgesmulden bliver leveret i en klar plastiksæk, så det nemt kan opbevares fri for fugt.