1 kg Nitritsalt 0,6% til brug ved konservering af kød og fremstilling af koldrøgede pølser. Nitritsalt giver det færdige produkt en flot rødlig farve og forhindrer desuden pølseforgiftning.
Hvor meget nitritsalt du skal bruge afhænger af den opskrift du følger. Men typisk blandes nitritsalt med 50% normalt fint køkkensalt.
På vores pølseblandinger fremgår det hvor meget nitritsalt der skal bruges.
Naturlig Starter kultur til at starte modningen af dine spegepølser. Posens indhold rækker til 50kg kød. Efter åbning kan indholdet holde sig 12 mdr i fryseren eller på køl.
1 kg Nitritsalt 0,6% til brug ved konservering af kød og fremstilling af koldrøgede pølser. Nitritsalt giver det færdige produkt en flot rødlig farve og forhindrer desuden pølseforgiftning.
Hvor meget nitritsalt du skal bruge afhænger af den opskrift du følger. Men typisk blandes nitritsalt med 50% normalt fint køkkensalt.
På vores pølseblandinger fremgår det hvor meget nitritsalt der skal bruges.
40 cm kunsttarm til spegepølser. Tarmen er 58 mm i diameter hvilket er det normale du kender fra slagterens spegepølser.
Kunsttarmen skal opblødes i vand i ca. 30 minutter inden brug.