Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Grill og Røg » Teleskop røgeovn, Ø32 cm. Rustfri
  • rustfri teleskop røgeovn
  • fyrings skuffe i teleskop rygeovn
  • teleskop rygeovn
  • teleskop røgeovn med kød i
  • rustfri teleskop røgeovn
  • fyrings skuffe i teleskop rygeovn
  • teleskop rygeovn
  • teleskop røgeovn med kød i

Teleskop røgeovn, Ø32 cm. Rustfri

DKK 599,00

Med en teleskop røgeovn kan du hurtigt og let røge dine egne fisk, eller mørbradder og bacon. Teleskop røgeovnen er lavet i rustfrit stål og har en totalhøjde på 100 cm når den er skubbet ud.
OBS. Termomter medfløger ikke.

Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

Produktbeskrivelse

Anvendelse

Teleskop røgeovnen er et godt valg til dig der skal røge dine egne fisk, eller dig der vil lave bacon, pølser og mørbrad. Ovnen kan bruges til både varmrøgning hvor man tænder op i fyringsskuffen i bunden, eller til koldrøgning hvor der kommes fint røgesmuld i skuffen der ulmer og danner røg.

Teleskop røgeovnen har en diameter på 32 cm. og en totalhøjde på 100 cm når den er skubbet maksimalt ud. Det betyder at du har plads til 6-9 ørreder eller 4-5 stykker bacon i din rygeovn.

Når teleskob røgeovnen er foldet sammen er den ca. 55 cm i højden, så den er til at have med på fisketuren eller stille væk i skuret når den ikke er i brug.

Hvad kan jeg røge i en teleskop røgeovn?

Det korte svar: I princippet alt. Typisk bliver teleskop røgeovne dog mest brugt til dem der kun ryger mad en gang imellem, eller af dem som gerne vil have røgeovnen med på fisketur eller lignende. Teleskop ovnen er også bedst egnet til røgvarer der kan hænges på kroge da den ikke er lavet med hylder/riste. Men hvis du vil lave røget fisk, bacon, grillpølser eller andet som kan hænges på kroge, og kan du klare dig med ca. 5 kg. røgvarer ad gangen, så er en teleskop røgeovn det rigtige for dig.

Specifikationer

Højde når ovnen er skubbet ud: 100 cm

Højde sammenfoldet: 55 cm

Diameter: Ø32 cm

Matriale: rustfrit stål

Kapacitet: 6-9 ørreder eller 6-9 svinemørbrad eller 4-5 stykker bacon eller 18-25 pølser

Løftehåndtag og knop på låg i bøgetræ.

Vægt: ca 5 kg.

Kvalitetsniveau

Ovnen er hånlavet i europa af Rustfrit stål så den ikke vil være udsat for rust. Ovnen er bygget forholdsvist simpelt og derfor er der ikke mange ting der kan gå i stykker på den. Derfor vil du opleve at din teleskop røgeovn vil holde i mange år frem.

Vedligehold

Med tiden vil der danne sig løbesod på både ovnens inderside og i et omfang også på ovnens yderside. Dette kan til en hvis grænse skrabes af med en flad spartel, eller med kemikalier.
Hvis man har termometer i låget bør det tørres af jævnligt med en fugtig klud, så der sikres at temperaturen kan aflæses mest nøjagtigt.
Røgekrogene kan kommes i opvaskemaskinen efter brug.

Teleskop røgeovn, Ø32 cm. Rustfri blev omtalt i...
Teleskop røgeovn, Ø32 cm. Rustfri
DKK 599,00
Andre købte