Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Bagning » Pizza ingredienser » Friske varer » Mozzarella di Bufala DOP Bøffelmozzarella, 125 Gram
  • bøffelmozzarella fra italien
  • bøffelmozzarella fra italien

Mozzarella di Bufala DOP Bøffelmozzarella, 125 Gram

DKK 29,00
Mængderabat Pris/stk ved køb af 6 stk: 25,00 DKK

Har du prøvet en bøffelmozzarella fra den bedste liga? Hvis ikke, så er det den her du skal sætte tænderne i. En tæt smag som fylder hele munden af fugt, fylde, syrlige toner og en tilpas fedme. Du drømmer dig direkte til Italien med den her bøffelmozzarella, og det er derfor vi har taget den på hylderne. Fordi det er den vi allerbedst kan li'.

Varen er udsolgt

Skal vi sende en mail, når den er på lager igen?

Produktbeskrivelse

En af Italiens mest eftertragtede eksportvarer, helt naturlig og autentisk. DOP certificeret. Ud over at have et lavere kolesteroltal end almindelig mælk, er bøffelmælk også ekstremt rig på calcium og en god kilde til mineraler (især magnesium, kalium og fosfor). Mozzarella di Bufala er velkendt over hele verden for sin dekadent rige, let syrlige mælk, fuld af tæt smag og trævlet tekstur. Før du spiser mozzarellaen, skal du dyppe den (mens den stadig er i pakken) i en skål med varmt vand i 20 minutter for at frigive alle dens smage.

Spis den på din pizza, eller som en del af en caprese. *DOP er en forkortelse for Denominazione di Origine Protetta (bogstaveligt talt 'Beskyttet oprindelsesbetegnelse'). Denne certificering sikrer, at produkterne er lokalt dyrket og emballeret efter traditionel metode.

Mozzarella di Bufala DOP Bøffelmozzarella, 125 Gram blev omtalt i...
Mozzarella di Bufala DOP Bøffelmozzarella, 125 Gram
DKK 29,00
Andre købte