Vi modtager ikke ordrer pt.
Vi modtager ikke ordrer pt.
Forsiden » Bagning » Pizza ingredienser » Pizzamel

Vil du have det allerbedste pizzamel og bage de flotteste pizzaer, så fin din ny favoritmel her. Vi fører alle de kendte Italienske brands, og får leveret direkte fra støvlelandet, hvilket sikrer dig en frisk og bagestærk pizzamel.

Sorter efter: Standard Pris: lav Pris: høj Navn: a-å Navn: å-a Besparelse

Hvis du er glad for hjemmelavede pizzaer, så vil du elske pizzamel fra Italien. Pizzamel er en specielt formalet mel i Tipo 00 eller Tipo 0 formaling. Den mest populære producent af pizzamel i Italien er Mulino Caputo. Hvis du skal lave en ægte napolitansk pizza som du kender den fra Italien så skal du bruge en italiensk pizzamel.

 

Pizzamel fra italien er det bedste pizzamel man kan bruge til hjemmelavede pizzaer. Pizzamel giver din pizza en fantastisk smag og konsistens, som du ikke vil finde i almindeligt mel. Hvis du vil have den absolut bedste pizzamel, så skal du købe pizzamel fra Italien. Du kan finde pizzamel fra Mulino Caputo online eller i specialbutikker. Husk at følge vejledningen på pakken, så du får den perfekte pizza!

 

Nogle af de bedste pizzeriaer i hele verden bruger Italiensk pizzamel og særligt Caputo pizzamel. Mulino Caputo er en af de førende producenter af pizzamel i Italien og har vundet mange internationale priser for deres pizzamel. Så hvis du vil have verdens bedste pizza, så skal du bruge pizzamel fra Italien.

Hvis du skal lave pizza i din egen ovn hjemme, så er kombinationen at den rigtige mel, og det rigtige vandindhold i dejen, afgørende for pizzaens kvalitet.

Du kan finde opskrifter på hjemmelavede pizzaer med italiensk pizzamel i vores blog, eller du kan købe en bog om pizzabagerens håndværk.

Når du gør dig den fornemme ulejlighed at bruge en ordentlig pizzamel, så skal du også gøre dig selv en tjeneste at bruge ordentligt topping. Topping på pizza skal være efter princippet 'less is more'. Og samtidigt er valget af de rigtige kvalitets ingredienser helt essentielle.

Brug f.eks. en bufala mozzarella i stedet for den almindelige pizzamozzarella, og tag en god olivenolie til at dryppe over pizzaen efter den er bagt.

Når du har fundet den bedste pizzamel er det bare at komme i gang med at bage din pizzadej.

Pizzamelen gør din pizzadej sprød og let, som den skal være. Hvis du bager pizzadejen for længe bliver den tør og kedelig.