Fri fragt På ordrer over 1500 kr.
1-4 Dages levering* På alle lagervarer
Kundeservice Kontakt os på 7199 3337
30 Dages returret Udvidet retur
Glade stjerner 5 Stjerner på Trustpilot
Sikker og nem betaling Sikret med SSL

Professionel madlavning med de bedste Røgeovne

Når du skal lave god mad, er det vigtigt at have udstyr af topkvalitet. Hos Foodfreaks har vi samlet de bedste røgeovne på markedet til en skarp pris. Vores røgeovne er effektive både til koldrøgning og varmrøgning. Disse røgeovne bliver brugt af de professionelle, men også af hyggelige amatør-røgere, og de sikrer dig hurtig og effektiv madlavning, hvor ovnen kan komme op på de rigtige temperaturer for både koldrøgning og varmrøgning. Alle vores modeller er lette at bruge og gør det let at være mesterrøger. Røgeovnene er fremstillet af solide materialer, der holder ovnen flot og funktionel i mange år frem.

Da du har plads til mange røgemner i disse ovne, er de perfekte til når der skal laves mad til fester og middagsselskaber, men derfor kan man jo alligevel godt ryge et enkelt stykke bacon eller en lakseside en gang imellem. Der er jo ingen der siger at ovnen skal stop-fyldes hver gang. Maden du laver i ovnene vil være gennemført ned til mindste detalje og du vil imponere dine gæster på flere måder. Disse ovne er perfekte til alt mellem ost og lam, fugl eller fisk. Og selvfølgelig – Hjemmelavet bacon i kilovis!

Filtrer

Røgeovne til kold og varm røgning

Vi har her samlet de bedste røgeovne på markedet. Om du vil koldrøge eller varmrøge kan det klares i disse røgeovne. Vores røgeovne bliver brugt af mange både private og proffesionelle røgere, og er gode til alt fra fugl til fisk.

Bliv kongen i køkkenet med vores tips!
Kontakt

FoodFreaks.dk
Laulius Trading ApS
Hestehavevej 18
8500 Grenå
CVR: 39374854
Mail@FoodFreaks.dk

Lager/Showroom

Stokkebro 53
8500 Grenå
Åbent efter aftale

Har du Spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at ringe til kundeservice: 7199 3337
Mandag-Fredag 8.00-20.00
Lørdag 9.00-12.00

FoodFreaks.dk tilbyder følgende betaling:
Luk Menu
×

Kurv